Hoe is de naam ontstaan?

Casa
Een huis vol ratten! De eerste ratten die zijn aangeschaft voor de fok en met stamboom, hebben allemaal Spaanse namen gekregen omdat ik helemaal gek ben op dit land.

Cara
Cara was een rat waar ik hele mooie herinnering aan heb. Ze was brutaal, speels, lief en voor alle andere ratten een moeder/oma. Bang voor katten? Nee hoor, zij was de baas tot aan haar laatste levensjaren. Hoe oud ze precies is geworden blijft een vraagteken: we hebben haar overgenomen van een kennis omdat ze alleen was na het overlijden van haar zusje. Toen ze hier kwam wonen was ze ongeveer twee jaar en ik heb uiteindelijk nog twee jaar van haar aanwezigheid mogen genieten.
Gezien zij toch een mooie leeftijd van zeker vier jaar heeft mogen behalen, heeft Cara bewezen dat ratten echt wel oud kunnen worden. Dit is dus ook het doel van Rattery Casa Cara!

Foklijn
Mijn foklijnen bestaan uit Japanner en Argente. Hierin zullen verschillende kleur en vacht varianten mogelijk zijn. Denk hierbij aan de kleuren Russisch blauw, zwart en agouti. Vachtsoorten zijn gladhaar en rex. Ik streef ernaar om zoveel mogelijk op zwart oog, top oor te fokken.