Santos     14-10-2020 
Argente effen rex, Dumbo
Verlegen mannentje maar als je met eten komt is hij er als eerste bij! Houd heel erg van slapen in een warm hangmatje!

Rattery Casa Cara

Estada  24-11-2021
Agente berken

Als 2 druppels water lijkt zij op haar moeder Lucena!  Super lieve dame.

Rattery Casa Cara

In dit nest zijn 14 rittens geboren. 7 mannen en 7 vrouwen. 

Ze is tegelijkertijd met haar nicht Chelva. Ik was bij de bevalling en kon alles goed in de gaten houden.

21 juni 2022
Vandaag heb ik de geslachten bekeken en de haar structuren. 9 rex en 5 gladhaar!

28 juni 2022
Vandaag mochten ze even op de camera! Wat groeien ze goed en wat ben ik blij dat er zoveel argente in zit. Maar liefst 8 stuks!

9 juli 2022
De reserveringen zijn geopend! De aanmeldingen liepen snel op. Echter toen er achter werden gekomen dat ze robijnogen en rode ogen hadden werden er ook reserveringen terug getrokken. Heel jammer want zeg nou zelf! Ze zijn om op te eten en zijn er niet minder lief om! 

19 juli 2022
Enkele rittens zijn nog beschikbaar. Rittens zijn verhuisd naar hun grote kooi en gescheiden van hun broertjes! De rittens zijn gemarkeerd want de nesten worden samen gevoegd. 

2 augustus 2022
Bijna alle rittens zijn op de foto gegaan. Het was zoveel gepuzzel met kleuren en tinten dat op de foto toch geen verschil was te zien. Van elke kleur en oorstand is een foto gemaakt zodat de reserveerders  konden kiezen!

11 augustus 2022
Vandaag verhuizen de eerste rittens. Al kant en klaar in de duna bakken met goodiebags zodat ik zeker weet dat ze allemaal naar hun goede huis verhuizen!

25 augustus 2022
Vandaag verhuizen de laatste 2 dames! Word dan in eens zo leeg! Gelukkig kan ik nog lekker knuffelen met de rittens van Dílar J-nest.