Verwerking ๐Ÿฅ€

Het is even stil geweest rondom de verdrietige gebeurtenis van Lucena ๐Ÿ˜”.

Lucena doet het echt super en daarom snap ik nog niet hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Denken, denken en nog is denken wat er gebeurd is die nacht.
Er werd op de dag van de bevalling bij de buren geklust wat goed hoorbaar was in de woonkamer. Was dit toch in haar onbewust zijn stress? Ze oogde helemaal niet gestrest. Voor dat ik naar bed ging was er nog steeds niks aan de hand. In die nacht is er wat gebeurd maar we nooit achter zullen komen.

In het nest zat veel argente wat ook mijn doel was met dit nest.

De 2 overgebleven rittens  zijn 2 dames en doet het super. Vachtjes komen door en lopen voor op hun groei.

Ik krijg veel vraag wanneer de reserveringen open gaan. Deze zal eind volgende week open gaan. Dan heb ik ook individuele fotoโ€™s gemaakt van Mondaโ€™s rittens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *