Geslachten bekend! ๐Ÿ€

Vandaag heb ik de geslachten bekeken en dan zou betekenen dat de reserveringslijst open gaat.

Dit word langer uitgesteld. Gisteren telde ik nog maar 10 rittens bij Bea. Na heel haar kooi te hebben doorzocht heb ik ze niet meer kunnen vinden. Eerst dacht ik dat de kleinste weg was maar zij is er nog steeds. Ze loop flink achter met haar groei maar vecht gewoon door!

Harรญa heeft 3 mannen en 2 dames. Bea heeft 6 mannen en 4 dames met rexvachtjes ertussen.

Hierdoor stellen we het reserveren uit. Wanneer het wel kan ligt echt aan hoe de rittens het blijven doen.

๐˜™๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ช๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ. ๐˜ž๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ด๐˜ต ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ.๐˜๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ค๐˜ช๐˜ข๐˜ญ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ข ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ต.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *